Loading... Please wait...
U gebruikt momenteel een browser die beperkt ondersteund wordt, waardoor deze website niet optimaal toont. Wij raden u aan een upgrade voor uw browser uit voeren. Deze website is geoptimaliseerd voor de laatste versies van Mozilla Firefox en Internet Explorer 8.0.

Het CCV

Het CCV is het centrum dat kennis en samenhangende instrumenten ontwikkelt en implementeert om de maatschappelijke veiligheid te vergroten. Het CCV stimuleert samenwerking tussen publieke en private organisaties om criminaliteit integraal terug te dringen en vormt een schakel tussen beleid en praktijk.

Het programma Veilig Uitgaan wil de ontwikkeling, de uitvoering en de handhaving van het regionale en lokale beleid op uitgaan verbeteren. Daarom wordt ingezet op het vergroten van de expertise over mogelijke aanpakken en de toepassing van bestuurlijke mogelijkheden tegen uitgaanscriminaliteit en uitgaansoverlast. Vanuit het programma Veilig Uitgaan is het Centrum Veilig en Gezond Uitgaan opgezet.

Voor meer informatie: www.hetccv.nl

Centrum Veilig en Gezond Uitgaan Twitter Centrum Veilig en Gezond Uitgaan Linkedin InfoDesk

Heeft u een vraag? Kijk op onze pagina veelgestelde vragen of vul het contactformulier in. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op: 030 295 94 90.

Uitgelicht

Nieuw: Training

Wordt u als werknemer met een publieke taak regelmatig geconfronteerd met agressie van mensen die onder invloed zijn van alcohol en drugs?

 

Volg dan de training 'Omgaan met personen onder invloed'.
Lees meer: trimbos.nl

Inschrijven Nieuwsbrief UIT!

Uw naam:

Uw e-mailadres: